С тези силни кадри бихме желали, от името на Николай Димитров, да ви благодарим за подкрепата, която не спирате да оказвате /видео/

С тези силни кадри бихме желали, от името на Николай Димитров, да ви благодарим за подкрепата, която не спирате да оказвате. Несебърлии за пореден път доказахме, че сме добрият пример! Обединени сме. Насочихме погледите на цяла България към случващия се абсурд в нашия красив град. Показахме, че имаме ли обща цел, сме по-единни от който и да било друг. Защитихме града, честта и гласа си! Защото ние сме хора! Достойни хора! Хора, които не се страхуват! Хора, които не се продават! Хора, които не могат да бъдат контролирани като кукли на конци! Благодарим и на всички българи от цяла Европа, които ни подкрепиха от разстояние.
Битката продължава! 8081 несебърлии извоюваха доброто да победи интригата и задкулисната игра. 8081 несебърлии извоюваха случването на прецедент в съвременната история на политиката – конвой за клетва. Ние вече сме в историята! Не можем в 21 век да позволим да бъдем третирани като хора, живеещи под робство – без право на глас. Ние няма да позволим да ни бъде налаган чужд избор, защото доказахме, че сме достатъчно интелигентни да решаваме сами съдбата на града си.
Идва ред да доведем битката докрай. С цялата сила и достойнство, които показахме досега, ще върнем Николай Димитров и останалите задържани сред нас. Заедно ще се преборим срещу незаконния арест, който е в груб разрез с Конституцията на Република България. Да задържаш законно избран кмет без нито едно веществено доказателство е не само подигравка с гласа на цяла една община, но и грубо потъпкване на всяко едно човешко право с една цел – да бъде разчистен нечий път. Несебърлии чертаят пътя си сами. Ако не бъдем чути и защитени от държавата, в която живеем, ще бъдем чути в Европа на международно ниво.
Благодарим ви! Продължаваме заедно по-силни от преди! Един съвсем близък ден ще се гордеем от всичко, което сме постигнали ръка за ръка. Не забравяйте, че събраната обща енергия за дадена кауза на толкова много добри хора е по-силна от всяка една конспирация! Днес пишем история – история на доброто. История на свободата! Благодарим!