ПОКАНА

Изборите са лична отговорност и трябва да зависят само от собствената ни съвест и от закона!
Уважаеми съграждани от община Несебър,
Инициативният комитет, издигнал кандидатурата на Николай Димитров за кмет на Несебър, се обръщаме към Вас за да подчертаем още веднъж категоричната си подкрепа към него като НЕЗАВИСИМ кандидат.
Нашата подкрепа е основана на видимата за всички нова, модерна и дългосрочна визия за развитието на общината през мандатите на Николай Димитров. Подкрепяме го като съгражданин, допринесъл изключително много за просперитета на градовете и селата в нашата община. Всичко направено е видно и за жителите, и за гостите от страната и чужбина.
Убедени сме, че развитието и успехите на общината са кауза за Николай Димитров.
Смятаме, че управлението на общината не трябва да е партийна политика, а гражданска отговорност.
Каним всички, които споделят тези наши възгледи да се обединим за подкрепа на Николай Димитров, Атанас Япаджиев, Константин Лефтеров, Петър Хрусафов, Георги Георгиев. Категорично и спокойно да заявим гражданската си позиция с шествие до читалище „Яна Лъскова“, където е заключителният концерт на кампанията ни с Тони Димитрова и приятели.
Дата: 24.10.2019 г.
Час: 17:00 ч.
Място: Порт Несебър /началото на провлака/
ВАЖНО! Гражданска позиция е и да спазваме редът и спокойствието на другите като паркираме колите си на определените за това места и спазваме правилата за движение и обществен ред!