Независимият кандидат за кмет на Несебър Николай Димитров бе посрещнат топло в Приселци

 

Независимият кандидат за кмет на Несебър Николай Димитров се срещна с жителите на село Приселци, а посещението е част от предизборната му кампания. За дейността си през годините той се отчете с 30-минутен филм, нагледно представящ постигнатите резултати и развитието на цялата община. По време на срещата Николай Димитров подчерта, че реализираното строителство на територията на Несебър и съставните селища е в следствие на колективния и ползотворен труд между общинския съвет и общинската администрация. Независимият кандидат-кмет и пред жителите на Приселци подчерта, че всички съставни селища получават средства  на базата на предложения, подадени от кметовете по места за приоритетни обекти, съобразени с рамката на бюджета, и след одобрение от общински съвет. Николай Димитров заяви категорично, че когато става въпрос за екипна работа, той не дели кметовете по партийна принадлежност, както и че „никога не сме връщали някой, който е дошъл в общинската администрация”.

Независимият кандидат говори за социалната политика на Община Несебър и постигнатите добри резултати в тази област. Той разясни, че грижа и внимание има за всяка една възрастова група. Той разясни още, че от общинския бюджет се субсидират читалища, пенсионерски клубове, детските градини, училищата и др.

„Смея да твърдя, че нашите съставни селища са едни от най-добре уредените в страната, а ние се стараем да подобряваме непрекъснато визията и условията на живот в тях.”, категоричен бе Николай Димитров. Стъпки в тази посока са не само изграждането на нужни по места обекти, но и извършването на текущи ремонти и рехабилитации на транспортната инфраструктура. В тази връзка Николай Димитров информира, че ще  продължи поетапната рехабилитация на пътя, водещ към селото.

Николай Димитров отговори на зададени от жителите въпроси и заяви готовност да работи за  развитието на общината, защото за успеха са важни целите!   

Николай Димитров е независим кандидат-кмет, той е под № 69 в бюлетината.