Независимият кандидат за кмет на Несебър Николай Димитров получи подкрепа от жители на Раковсково

 

Независимият кандидат за кмет на Несебър Николай Димитров проведе среща с жителите на село Раковсково, а посещението е част от предизборната му обиколка. За дейността си през годините той се отчете с 30-минутен филм, нагледно представящ постигнатите резултати и развитието на цялата община.

Акцент в разговора бе отговорната социална политика на Община Несебър, в която грижа и внимание има за всяка една възрастова група, включително  за хората в нужда и жители със здравословни проблеми. Независимият кандидат за кмет обясни, че от общинския бюджет се субсидират читалища, пенсионерски клубове, детските градини, училищата, сектор здравеопазване и др.

Николай Димитров и пред жителите на Раковсково подчерта, че всички съставни селища получават средства  на базата на предложения, подадени от кметовете по места за приоритетни обекти, съобразени с рамката на бюджета, и след одобрение от общински съвет. Той поясни, че решенията се вземат колективно от съветниците в местния парламент, а общинската администрация изпълнява тези решения. По време на срещата-разговор кандидат-кметът запозна жителите на селото и с новите идеи за съседните населени места. Той увери присъстващите, че ще  продължи поетапната рехабилитация на основния път към Раковсково, ще се извършват текущи ремонти и в селото, където е нужно.

Николай Димитров отговори на зададени от жителите въпроси, ангажира се с изпълнението на предложения и получи подкрепа от присъстващите. Той заяви готовност да работи за  развитието на общината, защото за успеха са важни целите!    

Николай Димитров е независим кандидат-кмет, той е под № 69 в бюлетината.