Жители на Паницово посрещнаха топло независимия кандидат за кмет Николай Димитров

Независимият кандидат за кмет на Несебър Николай Димитров се срещна с жители на Паницово, а посещението бе част от предизборната му обиколка. Присъствието му в селото бе посрещнато изключително топло, а срещата премина под знака на благодарността на местните хора към него. Възрастна жителка на Паницово, бивша учителка, подари стихотворение на Николай Димитров, посветено на доброто му отношение и грижа към хората, на успешното му управление и положителните промени през годините. Друга възрастна жена му бе приготвила питка в знак на уважение и благодарност за оказана помощ през годините.  Тези жестове трогнаха Николай Димитров, който сподели, че винаги е намирал време да обърне внимание на всеки, който има нужда от подкрепа и решение на даден въпрос. Пред жителите на Паницово той говори за социално отговорната политика, следвана през последните десетина година Община Несебър, в която  са включени всички възрастови в това число и хората в нужда, и жители със здравословни проблеми. Той разясни още, че от общинския бюджет се субсидират читалища, пенсионерски клубове, детските градини, училищата и др. Николай Димитров се спря и на темата за разпределяне на средствата от бюджета на общината. Обърна внимание и на общинските предприятия, създадени през последните години, в които се осигурява работа на много местни жители.

Николай Димитров се спря и на изпълнените проекти с европейско и външно финансиране, както и на някои от важните бъдещи проекти за общината.

За дейността си през годините той се отчете с 30-минутен филм, нагледно представящ постигнатите резултати и развитието на общината. Едни от тях са реализирането на обществената сграда в Паницово, изградена по предложение на жителите на селото, ремонтът на пенсионерския клуб, ремонтът на път към с. Козница. В малкото населено място Николай Димитров разясни, че текущите ремонти ще продължат и занапред. При желание от страна на жителите в селото е възможно на свободно общинско място да бъдат изградени фитнес на открито, както и детска площадка за внуците, които посещават своите баби и дядовци в Паницово, коментира кандидат-кметът.

Николай Димитров отговори на зададени от жителите въпроси и заяви готовност да работи за  развитието на общината, защото за успеха са важни целите!   

Николай Димитров е независим кандидат-кмет, той е под № 69 в бюлетината.