ПОЗДРАВ ОТ КМЕТА НА ОБЩИНА НЕСЕБЪР ПО ПОВОД ПРАЗНИКА НА РАВДА

Уважаеми г-н Бакалов,

гости и жители на Равда,

        За мен е особена чест да Ви поздравя по повод празника на Равда, който се отбелязва всяка година в Деня на Света Параскева. Курортното ни селище е туристическа дестинация с развита социална, транспортна, културна и образователна инфраструктура. Ние от Община Несебър се стремим да надграждаме постигнатото и да създаваме още условия за подобряване качеството на живот и почивка тук. През последните години  инвестирахме  в строителство и преустройство  на  обекти с публично предназначение в селото,  като сградата на пощата, обновление и пристройка на детската градина, проектиране и изграждане на  Крайморски парк и други.

Продължаваме работа по инициативи, свързани с промени на пътното движение с цел облекчаване на трафика през населеното място и това е свързано със старта на строителните дейности по изграждането на северния околовръстен път, т. нар. бул. „България”, които ще  стартират след края на летния сезон. Предвиждаме преустройство на многофункционална обществена сграда с клубно предназначение, имаме разработени и идейни проекти на улиците„Македония“ и „Св. Св. Кирил и Методий”.

Стремежът към развитие и създаване на нови възможности за курортното ни селище продължат да ни тласкат към нови цели, които да постигаме в името на просперитета и бъдещето на  нашата общност.

Пожелавам Ви  здраве, дългоденствие и просперитет!

 ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

НИКОЛАЙ ДИМИТРОВ
КМЕТ НА ОБЩИНА НЕСЕБЪР