ОТКРИТА БЕ ОБЩЕСТВЕНА СГРАДА В НЕСЕБЪРСКОТО СЕЛО ПАНИЦОВО

Обществена сграда за нуждите на хората в село Паницово бе официално открита днес. Лентата на новата придобивка прерязаха кмета на Община Несебър Николай Димитров, неговият колега Виктор Борисов, кметският наместник Петранка Кръстева и Динко Войнов, началник-отдел „Инвеститорски контрол“. Тържествен водосвет отслужи отец Йордан от Обзор.

Кметът пожела новата придобивка да бъде използвана активно и с нея да са свързани само положителни емоции. Той информира, че предстоят ремонтни дейности в селото, както и в съседните населени места, които ще започнат в най-скоро време. Градоначалникът подчерта, че Общинска администрация се стреми да отделя средства за нуждите на всички съставни селища.

Кметският наместник Петранка Кръстева не пропусна да благодари на ръководството на общината и лично на кмета Николай Димитров за усилията в подобряване живота на хората.

Поздрав към насъбралите се жители и гости отправи фолклорна група от съседното село Раковсково.

Новата придобивка е едноетажна сграда с площ от 134 кв. метра и е разположена в близост до кметството в населеното място. Тя е изградена със средства от общинския бюджет по желание на жители на Паницово.