Кметът Николай Димитров и дистрикт гуверньорът на клуба обсъдиха предстоящи съвместни дейности

Кметът Николай Димитров и дистрикт гуверньорът на клуба обсъдиха предстоящи съвместни дейности

Кметът на Община Несебър Николай Димитров и дистрикт гуверньорът на Ротари България – Емил Коцев, Дистрикт 2482, обсъдиха завършените и предстоящите съвместни проекти на местната структура на организацията и администрацията, както и нови възможности за партньорство. Срещата премина като разговор между приятели, обединени около каузата за служба на общността и проекти в обществена полза.

Кметът запозна дистрикт гуверньорът на Ротари България с общинската политика в социалната област и образованието, както и с годишния културен календар на Несебър. Николай Димитров подчерта, че местната власт си партнира успешно с много обществени организации в различни проекти, сред които и Ротари клуб.
Изящна класическа музика ще озвучава Несебър

На срещата присъстваха още президентът Ротари клуб-Несебър Таня Узунова и членове на местната организация, които фокусираха вниманието върху предстоящото издаване и разпространяване с благородна цел на календар, една от съвместните родолюбива инициатива, по които се работи в момента.
В хода на разговора бе изразено удовлетворение от синхрона и добрата комуникация между местната власт и Ротари клуб-Несебър, на което се дължат и добрите резултати от реализираните проекти.

 

https://dariknews.bg/regioni/burgas/nesebyr-podgotvia-novi-proekti-s-rotari-bylgariia-2059802