Николай Димитров разговаря с жителите на Свети Влас за реформите в общинската администрация и новите проекти за града им

Николай Димитров разговаря с жителите на Свети Влас

Кметът на община Несебър Николай Димитров и негов екип от специалисти се срещнаха с кмета на Свети Влас Иван Николов и с жители в града, съобщава пресцентърът на общината.
Темите на разговора са били реформите в структурата на общинската администрация, благоустройствените дейности и регулирането на движението. По думите на Димитров целта на промените в общинската администрация, съобразени с европейските изисквания, е да се подобрят сметосъбирането и сметоизвозването в цялата община. Той е припомнил, че от две години работи Претоварната станция на територията на общината, от същия период е и транспортирането на битови отпадъци в Регионалното депо в Братово – все дейности, целящи осигуряване на високи екологични стандарти и възможност общината да се грижи още по-добре за околната среда и водите и здравето на своите жители и гости.
Нов репатриращ автомобил на община Несебър ще регулира движението в Свети Влас, е съобщил на срещата още кметът на Несебър Николай Димитров.
Присъстващите са били информирани за проекти на община Несебър за Свети Влас, между които нова детска градина в кв. „Русалка“, стадион, преасфалтиране на ул. „Кирил и Методий“.

Източник БТА