Уважаеми съграждани,
скъпи приятели,

Улисани в работа, ежедневни служебни ангажименти и срещи, неусетно изминаха 10 години, откакто вие ме избрахте за кмет на Община Несебър. Подробен отчет за този трети мандат, ще направя на предстоящите избори през 2019 г. Относно този 10-годишиен период направих една равносметка, едно обобщение в снимки и видеоматериали пред Обществения съвет в града, съграждани и медии.

Естествено продължаваме да работим по много проекти, които ще реализираме в Несебър, Слънчев бряг, Равда, Свети Влас, Обзор, Тънково, Кошарица, Оризаре, Гюльовца и много текущи ремонти и рехабилитации на малките съставни селища Баня, Приселци, Раковсково и Паницово.

Благодаря на моето семейство, най-вече на моята съпруга, която ме подкрепя в моята работа. Благодаря на съгражданите от Инициативните комитети, издигали моята кандидатура през годините, както и на приятелите, които ми помагаха по време на изборите.

Благодаря на колегите от Общинска администрация и Общински съвет, с които продължаваме да осъществяваме проекти за развитието на Община Несебър.
Благодаря и на всички вас, съграждани, които ме подкрепяте и давате смисъл на моята работа.